Logo gemeentenieuwsonline.nl
(foto: Guido Dijkstra)
(foto: Guido Dijkstra) (Foto: GUIDO DIJKSTRA)

Sinterklaasvoorstelling in Posttheater

ARNHEM - Plzier Entertainment presenteert op maandag 3 december voor de allereerste keer in het Posttheater (Rosendaalsestraat 27 in Arnhem) de feestelijke, interactieve en muzikale Sinterklaasvoorstelling 'Pakjesfeest'.

Op deze dag wordt de show twee keer gespeeld voor diverse basisscholen (meer dan 400 bezoekers) uit Arnhem. De voorstelling is geschikt voor kinderen in de leeftijdscategorie 3 tot 12 jaar.

"Iedereen in het Pakjeshuis is in rep en roer. FeestPiet is bijna jarig!! Je zou dan denken "leuk toch!", maar dat is nu wel even wat anders. Normaal organiseert FeestPiet alle feestjes in het kasteel, maar dit keer moet iemand anders het doen. DansPiet, VlogPiet, DJ-Piet en SnoepPiet kunnen natuurlijk van alles, maar een feest organiseren.... Hoe doe je dat? Misschien gaat het lukken met de hulp van Tess, Bram en alle kinderen uit heel Nederland? Zal het de Pieten lukken om een enorm groot pakjesfeest te regelen voor FeestPiet? Beleef het mee tijdens de feestelijke Sinterklaasvoorstelling Pakjesfeest!"

Bedenkers en initiatiefnemers Guido Dijkstra en Nick Homan (Plzier Entertainment) hebben een duidelijke reden voor het uitvoeren van deze muzikale Sinterklaasvoorstelling: "Wij vinden het belangrijk dat kinderen van de basisschool in aanmerking komen met diverse culturele activiteiten, waaronder het bezoeken van een voorstelling in een echt theater. De culturele potjes van basisscholen zijn niet groot, waardoor dit soort theateruitjes vaak geen doorgang kunnen vinden. Doordat we onze Sinterklaasvoorstelling aanbieden voor een low budget prijs, zorgen wij ervoor dat het voor elke school toegankelijk is. Het is ons ook dit jaar weer gelukt om een muzikale en interactieve Sinterklaasvoorstelling neer te zetten!"

Meer informatie over Pakjesfeest staat op: www.plzier.nl, www.facebook.com/plzierentertainment en www.instagram.com/plzier_entertainment.

Meer berichten