Logo gemeentenieuwsonline.nl
Kasteel Rosendael met donjon
Kasteel Rosendael met donjon (Foto: Ton Rothengatter)

KasteelKidsClub middag op kasteel Rosendael

Rozendaal - Op woensdag 8 augustus kunnen kinderen deelnemen aan de KasteelKidsClub op kasteel Rosendael. De middag begint om 14.00 uur en duurt ongeveer 1,5 uur.

Op de KasteelKidsClub kunnen kinderen meedoen met diverse doe-activiteiten. Van spelletjes tot een speurtocht tot leuke knutselprojecten. Elke middag is anders! Natuurlijk kunnen de kinderen met hun (groot)ouders vandaag ook een bezoek aan park en kasteel brengen!

De KasteelKidsClub is gevestigd in het Beleef!souterrain van het kasteel.

Bezoekers kunnen ter plaatse een plek voor de rondleiding door het kasteel reserveren of het park bezoeken op eigen gelegenheid. Het park is geopend tussen 11.00 – 17.00 uur. Rondleidingen in het kasteel starten meerdere malen per dag tussen 11.30 en 16.00 uur.

Landgoed Rosendael ligt in Rozendaal, vlakbij Arnhem. Het bestaat uit een imposant, historisch ingericht kasteel in een park met veel bezienswaardigheden. Kasteel Rosendael geeft een mooi beeld van hoe er vroeger op een kasteel werd geleefd. Er is een bijzondere collectie meubels, zilver en porselein te zien.

Datum en tijd: woensdag 8 augustus, aanvang 14.00 uur (duur ca. 1,5 uur).

Entrée voor deze activiteit, inclusief kasteel en parkbezoek: volwassenen € 9,50 en kinderen 4 t/m 18 jaar € 8,25. Donateurs GLK en museumkaarthouders € 3,00.

Adres: Kasteel en Park Rosendael, Rosendael 1, 6891 DA Rozendaal.

Informatie via de receptie van kasteel Rosendael: tel. (026) 364 46 45 of rosendael@glk.nl. Reserveren niet nodig.

Meer berichten