(Foto; Floor ten Brink)

Zomeravondwandeling op landgoed Lichtenbeek

ARNHEM - Samen genieten van de avondsfeer kan met de boswachter van Geldersch Landschap en Kasteelen die op woensdag 25 juli een historische wandeling organiseert op landgoed Lichtenbeek. Het is een aparte beleving om in de avonduren te wandelen. De temperatuur loopt terug, de wind gaat liggen, de achtergrondgeluiden nemen af en de zang van de vogels is goed te horen. De boswachter neemt de wandelaars mee voor een ontspannen wandeling over landgoed Lichtenbeek. De tocht gaat door afwisselend bosgebied en langs akkers. Er zijn diverse sporen zichtbaar. En omdat de excursie in de avond plaatsvindt, is er ook kans op het zien van reeën. Een extra goede reden dus om mee te gaan met deze wandeling.

Start: 19.30 uur op de parkeerplaats Airborne Begraafplaats, van Limburg Stirumweg te Oosterbeek aan noordzijde NS Station Oosterbeek. GPS DD (Decimale graden): 51.993053, 5.8849759. Duur: ca. 2 uur. Deelname: € 5,00 p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar € 2,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas. Betaling: contant op locatie (geen pin aanwezig, graag gepast betalen). Reserveren niet nodig. Informatie: www.glk.nl/evenementen, Peter Palstring, tel. 06 - 47 966 663 of Jaap Uijthof, tel. 06 - 44 043 707.

Reageer als eerste