Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zaken Nieuws

De Eldense Draai

ELDEN/ARNHEM - Het is weer bijna vaderdag! Dat betekend dat ook de Eldense Draai weer in aantocht is. Op zondag 17 juni viert Elden weer het jaarlijkse terugkerende festijn. Ook dit jaar wordt er weer gerekend op een hoop toeschouwers die tijdens de wedstrijden kunnen aanschuiven op de diverse terrassen langs het parcours.

Er zullen op het dorpsplein diverse activiteiten voor kinderen te vinden zijn zoals een kinderkermis, Bungee trampoline en een oliebollenkraam, waar ook later op de middag bij café Ons Huis het feest zal losbarsten met live muziek met meerdere Nederlandse artiesten. Eveneens is er langs de braderie weer genoeg moois en lekkers te vinden.

Op het afgesloten parcours wordt er weer een sterk deelnemersveld uit heel Nederland verwacht tijdens de wieler- en skeelerwedstrijden. Het wielermerk Specialized is al enige jaren hoofdsponsor.

Programma:
10.30 uur sportklasse 50 km
11.45 uur nieuwelingen 50 km
13.00 uur nieuwelingen meisjes 40 km
14.15 uur skeeleren
15.15 uur elite 80 km (Grote Prijs Leo Peelen)

De wedstrijdorganisatie van de wedstrijden zal weer in handen zijn van de KNWU, die de wedstrijdlicentie heeft verleend aan de Arnhemse wielervereniging Reto. De inschrijving vindt plaats in het dorpshuis.

Meer berichten