Plantjeskraam
Plantjeskraam (Foto: Frans Boumans)

PLANTJESMARKT Steenen Camer Zaterdag 19 mei

Van 10:00 tot 13:00 uur is er op het complex van de Steenen Camer bij onze volkstuinen aan de Drielsedijk, weer de jaarlijkse extra plantjesmarkt. Toegang gratis.

Na de IJsheiligen (11 t/m 15 mei) start pas echt het tuinseizoen. De jonge plantjes kunnen nu zonder veel gevaar voor nachtvorst buiten worden uitgeplant.

Onze groente- en kruidenplantjes zijn bijna allemaal opgekweekt in onze eigen biologische kwekerij en geschikt voor zowel de moestuin als uw achtertuintje of balkon. Ook hebben we kleinfruit-struikjes, peper-, paprika-, meloen-, pompoen-, courgetteplanten en vele soorten tomatenplanten.

Verder hebben we potgrond, compost en bemestingsartikelen van zeer goede kwaliteit. We hebben koemestkorrels en kalkkorrels ook per kilo, ook zeer geschikt voor de rozen, voor aardbeiplanten en voor het gras.

reageer als eerste