Logo gemeentenieuwsonline.nl
Het eerste openlucht editie Wijvenkraam op het Transformatorplein (foto: Wijvenkraam organisatie)
Het eerste openlucht editie Wijvenkraam op het Transformatorplein (foto: Wijvenkraam organisatie)

2e Openlucht Editie Wijvenkraam Arnhem op Zondag 27 Mei

Kom maar op met de lente! Wijvenkraam en Café Stekker sluiten weer de handen in één voor de tweede openlucht editie op het Transformatorplein, Arnhem. Na een bijzonder succesvolle eerste editie was het gelijk aftellen tot wanneer de kramen weer uitgestald mochten worden voor de inmiddels bekende mode-, vintage- en designmarkt voor ‘meiden’ van alle leeftijden. Op ZONDAG 27 MEI is het zo ver - shoppen, dansen en genieten zoals we dat bij Wijvenkraam doen, heerlijk in de buitenlucht van het opkomende Nieuwe Kadekwartier.

Modeliefhebbers en design jagers kunnen tussen 11.00 en 17.00 uur los op een verrassend aanbod van unieke ontwerpen en geliefde-maar-niet-meer-gedragen schatten. Van bijzondere merken tot aan prachtige zelfgemaakte sieraden en kunst. Uiteraard zijn er DJ’s aanwezig om swingende beats te verzorgen tijdens het shoppen. Niet te vergeten verrukkelijke hapjes, drankjes en lekkernijen - het ultieme zondagse slenteren!

Heb je vintage kleding dat je kast uitpuilt? Prachtstukken van eigen hand? Houd dan onze website en media goed in de gaten. Binnenkort maken we nog een buitengewoon evenement op Gelderse bodem bekend. De editie van zondag 27 mei is inmiddels volgeboekt voor standhouders.

Wijvenkraam is ontstaan in Duitsland, waar het evenement soms wel duizenden bezoekers trekt. Met meer dan tien succesvolle edities in de Gelderse hoofdstad is Wijvenkraam gegroeid tot een begrip in Arnhem en omgeving voor liefhebbers van mode, vintage en design.

27-05-2018
Transformatorplein, 6827AC Arnhem
11 – 17 uur
Entree € 3,- (0 t/m 12 jaar gratis)

Meer berichten