Logo gemeentenieuwsonline.nl

Sportief de lente in met de Warnsborncross

ARNHEM -Op zondag 11 maart houdt loopgroep Arnhemia de jaarlijkse Warnsborncross, dit wordt de 23e editie. Ook dit jaar is er weer een prachtige route uitgezet in het landgoed Warnsborn.

Het parcours gaat over onverharde paden door bos en heide, langs beekjes en vijvers, genieten dus! De voorzieningen rondom de loop zijn prima geregeld, voldoende parkeergelegenheid; sportdrank; soep; kleedgelegenheid; individuele tijdregistratie; een attentie voor de jeugdlopers; Ehbo én heel veel enthousiaste vrijwilligers langs het parcours.

Er kan zoals ieder jaar gekozen worden uit verschillende afstanden. Naast een wedstrijd over 5,5 km, 11 km en 16,5 km is er een jeugdcross over een afstand van 1200 meter. De start van de jeugdcross is om 10.30 uur en de start van de overige afstanden is om 11.00 uur.

Inschrijven kan vanaf 09.30 uur in de kantine van de tennisvereniging Schaarsbergen aan de Kemperbergerweg 671a in Arnhem. Voorinschrijven is mogelijk tot en met vrijdag 9 maart. Het inschrijfgeld voor de jeugdcross is 2,00 en voor de overige afstanden 5,00 euro.Meer info staat op www.loopgroep-arnhemia.nl.

Meer berichten