Logo gemeentenieuwsonline.nl

Engelse stand-up comedynight Arnhem Laughs in Willemeen

ARNHEM - Vergeet de sportschool en train je buikspieren tijdens Arnhem Laughs op 2 maart. AOT Events brengt je in Willemeen een in Engels gesproken stand-up comedynight met een microfoon, grappen en een geweldig publiek. De hele show zal in het Engels zijn.

Vrijdag 2 maart zijn we in Willemeen met WestSaid, Ruud Vos, Sergej Lopouchanski, Zuva Martens, Kor Hoebe, Nour Al Hajjar, Steven Stol, Sam Humes en Steven Morgan. Koop uw ticket (s) via: https://goo.gl/HRCQob.

Kaarten: De reserveringen voor Arnhem Laughs op Willemeen zijn begonnen! Tickets zijn slechts vijf euro in de voorverkoop (en 7,50 euro aan de deur). We zijn vanaf 20:00 uur voor drankjes en hapjes aan de bar geopend. Koop uw ticket (s) in de voorverkoop via deze link: https://goo.gl/HRCQob

We hebben een line-up bestaande uit gevestigde namen en nieuw talent. Het gehele programma is Engelssprekend. AOT Events is de gastheer van de comedy-serie en zal de avond presenteren. Ze brengen je de beste stand-up comedians van over de hele wereld naar Arnhem met elke maand een andere line-up!

Meer berichten