Logo gemeentenieuwsonline.nl

Samenkomsten bij Focus Arnhem-Zuid

ARNHEM - Op de eerste en derde sabbat/zaterdag van de maand word je gastvrij ontvangen een christelijke sabbatdienst bij te wonen aan de Wassenaarweg 5 in Arnhem-Zuid.

Muziek speelt een grote rol en daarnaast is er altijd een inspirerende spreker. Kinderen, jongeren en volwassenen zijn betrokken en zeer actief in de dienst, waardoor de diensten dynamisch, verfrissend en sfeervol zijn. Om de middag helemaal compleet te maken is er na de dienst een Meet & Greet met één keer per maand een Healthy High Tea, waarbij iedereen eveneens welkom is voor dit gezellige samenzijn.

Focus Arnhem-Zuid zoekt pianist/gitarist
Wij zijn op zoek naar een goede pianist of gitarist voor het begeleiden van diverse vocalisten, instrumentale solostukken en het enthousiaste Focus Choir. Wat wij jou aanbieden: twee keer per maand een uitvoering in de dienst op zaterdagmiddag, vriendschap, gezelligheid en veel plezier.

De dienst is aan de Wassenaarweg 5 Arnhem (inloop vanaf 13:30 uur, start 14:00 uur). Meer info: www.facebook.com/focusarnhemzuid en www.focusarnhemzuid.nl.

Meer berichten