Politiek debat in Rozet

ARNHEM - Op zaterdag 10 maart van 14.00 – 16.00 uur wordt een politiek debat gehouden in Rozet Arnhem.

Het debat wordt georganiseerd door de Stichting Arnhemse Ouderen, lokaal FNV Arnhem en het APCG (Arnhems Platform Chronisch Zieken en Gehandicapten). Voor dit debat zijn/worden uitgenodigd alle partijen die meedoen aan de Arnhemse gemeenteraadsverkiezingen.

Het debat zal vrij toegankelijk zijn. De debatzaal in Rozet is ook goed bereikbaar voor mensen die minder goed ter been zijn. Voor slechthorenden zal een ringleiding worden aangelegd en een schrijftolk beschikbaar zijn. In de loop van februari is er meer informatie, onder andere over de aan het debat deelnemende partijen en de debatonderwerpen.

Reageer als eerste