Logo gemeentenieuwsonline.nl
Start Ome Joop's Tour in 2017 vanaf de markt (foto Ome Joop's Tour)
Start Ome Joop's Tour in 2017 vanaf de markt (foto Ome Joop's Tour) (Foto: Ome Joop's Tour)

Inschrijving Ome Joop's Tour gestart

ARNHEM - De inschrijving voor Ome Joop’s Tour in de zomervakantie is van start gegaan. Deze unieke fietsronde heeft zich een vaste plaats in de historie van Arnhem verworven als een tiendaags kinderfeest op wielen.

Ome Joop’s Tour is al jarenlang een begrip in Arnhem. De organisatoren van Ome Joop’s Tour hebben sinds de start in 1950, een sleutel voor succes gevonden. De vrijwilligers van Ome Joop’s Tour investeren in een belangrijke, maar tevens kwetsbare doelgroep. Tien dagen op de fiets, tien dagen lang in- en ontspanning, tien dagen lief en leed delen. Anderhalve week samen op de fiets als investering om kinderen in het zadel te krijgen en te houden. Deze unieke wielerronde vindt traditioneel plaats aan het begin van de zomervakantie.

Ome Joop’s Tour vindt plaats van zondag 22 juli tot en met woensdag 1 augustus. Basisschoolleerlingen in de leeftijd van 10 tot en met 12 jaar kunnen deelnemen aan Ome Joop’s Tour (kinderen moeten 10, 11 of 12 jaar zijn tijdens de tour of met andere woorden: geboren zijn op of tussen 2-8-2005 en 22-7-2008).

Kinderen van ouders met een GelrePas kunnen voor twintig euro mee met Ome Joop’s Tour. Voor dat bedrag krijgen de kinderen een geweldige vakantie met leuke en sportieve uitstapjes, eten, drinken en snoep. Wie graag mee wil met Ome Joop’s Tour, kan dat kenbaar maken door het belangstellingsformulier in te vullen op de site van OJT: www.omejoopstour.nl. Belangstellenden krijgen een bevestiging in de mail, waarna de rest van de procedure volgt.

Meer berichten