Logo gemeentenieuwsonline.nl
Weer plezier in bewegen met Dance for Health (Foto: Rob Hogeslag)
Weer plezier in bewegen met Dance for Health (Foto: Rob Hogeslag) (Foto: Rob Hogeslag)

Start Dance for Health reumalessen in Arnhem

ARNHEM - Dance for Health biedt danslessen aan voor mensen met reuma, Parkinson en MS. De bewegingsprogramma’s bieden iedereen de mogelijkheid om zich gezonder en fitter te voelen. De lessen zijn een combinatie van kennis en ervaring uit de moderne dans, klassiek ballet en fysiotherapie.

Symptomen bij mensen met reuma zijn pijn, stijfheid, ontstekingen en vermoeidheid. Hier wordt aandacht aan gegeven tijdens de lessen. Door op een verantwoorde manier grenzen op te zoeken zonder deze te overschrijden beweeg je gelijkmatig en hoeven de gewrichten geen grote schokken op te vangen.

In Arnhem biedt Dance for Health al jaren samen met partner Introdans lessen aan voor mensen met Parkinson. Vanaf 6 februari zullen er op een andere lokatie ook lessen starten speciaal voor reumatische klachten (in het gebouw van Rozet.) De lessen duren een uur en zijn door iedereen te volgen, ook voor mensen die minder goed ter been zijn.

Nieuwsgierig naar wat dans voor u kan betekenen? Geef u op en kom de eerste maand geheel gratis en vrijblijvend meedansen. Leden van de Reumapatiëntenvereniging krijgen bovendien korting op een Dance for Health lidmaatschap.

Rozet, Kortestraat 16, Arnhem. Iedere dinsdag 13.30 tot 14.30 uur Docent: Natalie Lewi. Les voor Parkinson: Introdans, Vijfzinnenstraat 82, Arnhem op dinsdag van 10.30 tot 11.45 uur. Docent: Natalie Lewin. Opgeven via info@danceforhealth.nl of 06 33081439. Meer informatie staat op www.danceforhealth.nl.

Meer berichten