Logo gemeentenieuwsonline.nl

Karateschool vraagt hulp

ARNHEM - Equilibrium Combat Tang Soo Do is een kleine karateschool uit Elderveld en De Laar. Wij beoefenen een Koreaanse karatevorm genaamd Tang Soo Do.

"Bij Tang Soo Do leer je en word je ondersteund in zelfverdediging, zelfbeeld, goede lichaamshouding en conditie. Elf leden van onze vereniging zijn geselecteerd om deel te nemen aan het drie jaarlijkse wereldkampioenschap. Dit jaar zal het toernooi plaatsvinden in Londen. Het toernooi duurt twee dagen.

De geselecteerde leden moeten hard werken en vele uren toegewijd trainen. Het deelnemen kost hen niet alleen veel werk, maar ook veel geld. De deelnemers maken nu vaak gebruik van elkaars spullen, maar zullen nu ieder zelf hun outfit moeten aanschaffen. Naast de aanschaf van deze spullen zal ook de extra zaalhuur, de reis, het verblijf en het toernooi veel geld kosten.

We willen u dan ook vragen om ons te sponsoren. Dit kan door lege flessen bij ons in te leveren en zo het statiegeld aan ons te doneren. Of door een bedrag over te maken aan ons. Wij willen als lokale vereniging in ruil een workshop of demonstratie Tang Soo Do geven om bijvoorbeeld een (wijk)feest op te fleuren Of wilt u een keer een goede workout? Bel ons, dan verzorgen wij deze.

Hopelijk kunnen we op uw steun rekenen? Flessen kunnen worden ingeleverd bij: Alkemadeplantsoen 2 of contact 06 14102640 voor ophalen. Een donatie kan op rekeningnummer: Equilibrium Combat Tang Soo Do NL 37 ABNA 0621 8159 69. Een verzoek voor workout/ workshop/ demonstratie: bel 06 18608343."

Meer berichten