Logo gemeentenieuwsonline.nl

Autivrouwencafé: autisme en partnerrelaties (dating)

ARNHEM - Woensdag 7 februari wordt in Zyp25, Zijpendaalseweg 25 in Arnhem, het Autivrouwencafé gehouden. Vrouwen met autisme hebben hier de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Het thema is 'ASS en relaties (dating)'.

Veel personen met een ASS hebben geen partner. Als je op zoek bent naar een relatie: Weet je welke mogelijkheden er zijn om een partner te vinden? Durf je te reageren op een contactadvertentie of durf jij naar een speeddate te gaan? Als je wel een relatie hebt: hoe heb je dat aangepakt? Ben je er tevreden mee? Doen jullie veel samen of doe je activiteiten ook wel eens alleen? Hebben jullie afspraken gemaakt m.b.t. je (ASS)beperkingen? Een partner dagelijks of geregeld om je heen hebben vraagt veel van een persoon met autisme. Als je dat hebt hoe ga je daar dan mee om. Je bent welkom als je hierover wilt praten met andere mensen met een ASS.

Het Autivrouwencafé wordt elke eerste woensdag van de maand gehouden. Iedere maand zal er een ander thema besproken worden. Om 19.30 uur gaat het café open. Het themagesprek is van 20.00 tot 21.00 uur. Tot 21.30 is er gelegenheid om na te praten. Vooraf aanmelden is niet nodig. De kosten zijn inclusief consumpties vijf euro per avond. Meer informatie staat op www.autivrouwencafe.nl.

Meer berichten