Logo gemeentenieuwsonline.nl
Kleur in atelier 't Duifje (foto: Letty Groenen)
Kleur in atelier 't Duifje (foto: Letty Groenen) (Foto: Letty Groenen)

Atelier 't Duifje nu vier dagen per week geopend

ARNHEM - Het gaat goed met Atelier ’t Duifje in de voormalige kapschuur van de gelijknamige boerderij in de gelijknamige wijk in Arnhem. Zo goed dat het atelier ook op de maandag geopend is van 10 tot 17 uur. Dus wil je de week creatief beginnen: dat kan bij Atelier ’t Duifje!

Na de verhuizing van de zolder van de boerderij in 2016 is er hard aan de weg getimmerd. Veel verschillende creatievelingen vonden hun weg naar het atelier. En iedereen is enthousiast bezig. Of het nu gaat om schilderen of boetseren, handwerken of drukken: mensen staan versteld van hun eigen creativiteit.

Gert Jan Schouten, één van de drijvende krachten achter het atelier: ‘Wij gaan er van uit dat in iedereen een kunstenaar schuilt. Elk werk, elke deelnemer, elk niveau zijn uniek, geïnspireerd en inspirerend. Jarenlange ervaring leert dat kunst en creativiteit heel goed naast elkaar kunnen bestaan; sterker nog: ze versterken elkaar!’

Creatief Atelier ’t Duifje wordt gerund door vrijwilligers en ieder lid levert zijn bijdrage naar vermogen. De kosten kunnen daardoor laag worden gehouden. Gelrepas houders krijgen bovendien vijftig procent korting.

Alle dagen van de week met uitzondering van de woensdag, én op de dinsdagavond, is iedereen welkom om een kijkje te nemen, de sfeer te proeven en een kop koffie of thee mee te drinken. Het is bovendien mogelijk om een dagdeel gratis deel te nemen of een proefabonnement te nemen. Kom! De materialen liggen op je te wachten!

Meer informatie via www.ateliertduifje.nl of info@ateliertduifje.nl en de facebookpagina.

Meer berichten