Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Zomerfietstocht over de Zuidwest-Veluwe

woensdag 3 juli 10:00 uur

Foto: Jennie Burgers

OOSTERBEEK - Wie deze zomer wil genieten van een prachtige fietstocht, stapt op de fiets en gaat mee met de boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen. Zij organiseren op woensdag 3 juli een fietstocht over de Zuidwest-Veluwe.

De tocht gaat langs Oosterbeek, Duno, Heelsum, Boschhoeve, Mossel, Reemst en Warnsborn. Onderweg is er aandacht voor een alledaags product, de natuur, het ontstaan van de Zuid-Veluwerand en de glooiing van het landschap. Tijdens de tocht wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van wegen waar geen auto's rijden. Het is een middelzware tocht met een paar korte klimmen. Deelnemers dienen hun eigen fiets, lunch en drinken mee te nemen voor onderweg. Elektrisch ondersteunde fietsen zijn welkom. In verband met de veiligheid kunnen er maximaal 20 deelnemers mee. Reserveren is noodzakelijk

Start: 10.00 uur op de parkeerplaats van de Airborne Begraafplaats, van Limburg Stirumweg in Oosterbeek aan de noordzijde van het NS Station Oosterbeek. GPS DD (decimale graden): 51.993053, 5.849759. Duur: 6 uur. Afstand: 45 km. Deelname: 5,00 euro, kinderen 4 - 12 jaar 2,50 euro. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas. Reserveren is noodzakelijk via www.glk.nl/activiteiten. Informatie: Peter Palstring, 06 47966663 of Gerard van Kerkhoff, 06 23218416.


deel deze activiteit