Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Vaderdagconcert met Ayesha de Groot, Jan Flubacher en Richie Reichgelt. Jazz, Pop en Soul

zondag 16 juni 15:00 uur

Het vaderdagconcert bestaat uit de trio-bezetting Ayesha de Groot, Jan Flubacher en Richie Reichgelt.

Natuurlijkheid, dat is kenmerkend voor het optreden van Ayesha. Zij straalt door te verhalen met haar warme indrukwekkende stem en haar teksten en compositie. Recht in het hart raken haar pure, betoverende interpretaties. Zij is een story teller: je bent genegen elk woord van haar te geloven en je mee te laten voeren door een song of even makkelijk door een hele voorstelling. Haar stem heeft soms het stralend-krachtige van een Aretha Franklin, soms het warme en speelse van een Ella Fitzgerald, maar vooral altijd het authentieke geluid van Ayesha zelf. Een stem, soms als een klok, soms als een belletje neemt je mee op reis naar jouw emotie… Het gaat een avond worden van warme en verrassende werveling van jazz, pop en soul verpakt in prachtige, pure liedjes.

Jan Flubacher is in 2000 met een master-degree afgestudeerd aan het ArtEZ conservatorium in Arnhem. Sindsdien is hij werkzaam als uitvoerend musicus in tal van Ensembles in Nederland ( o.a. Voz Cantante) en Duitsland, als componist/arrangeur en heeft als docent gewerkt bij o.a. ArtEZ, JIN en Kunstbedrijf, de voorganger van de Muziekmakerij.

Herkenbaar aan zijn favoriete 1951 Gibson gitaar is Richie Reichgelt een graag geziene gitarist in verschillende genres van Jazz, Pop tot aan Braziliaanse muziek. In elke performance wordt de luisteraar verrast door de combinatie van zijn aantrekkelijke natuurlijke sound en zijn sterke gevoel voor ritme.


deel deze activiteit