Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Uniek schaak-event Chess on the River

zaterdag 15 juni 12:00 uur

ARNHEM - Schaakvereniging De Toren, Arnhem-Zuid, organiseert Chess on the River op zaterdag 15 Juni van 12:00 tot 15:00 uur.

Een ieder wordt uitgenodigd om te gaan schaken op de rivier, een Nederlandse primeur. Vanwege het unieke karakter wordt er een grote opkomst verwacht. Er is een definitieve stop bij 28 schakers.

Toernooiopzet (Rapid)

Er worden drie rondes gespeeld, de spelers krijgen daarvoor 20 minuten per persoon per partij. Er wordt na ratingsterkte ingedeeld 2 groepen. Speelgerechtigd zijn de clubleden van De Toren en enthousiaste schakers, iedere schaker mag mee doen. Ook als je niet wilt deelnemen maar toch graag wil mee varen, ben je welkom. De opstapplaats is Wageningen, men kan vanaf 11:30 uur aan boord. Inschrijven eventueel onder vermelding van ratingsterkte via de mail, bij de voorzitter. Email voorzitter@schaakverenigingdetoren.nl. Let op inschrijving stopt bij 28 deelnemers.

De kosten voor deelname aan deze unieke cultuur-/schaakvaart, zijn 25 euro (schakers) en 10 euro (niet-schakers), na een bevestiging van meedoen, overmaken op NL 36 INGB 0006364318 ten name van Schaakvereniging De Toren te Arnhem


deel deze activiteit