Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Tweedehands Boekenmarkt Bemmel Gezonde voeding? Leesvoer!

zondag 30 juni 12:00 uur

Foto:

BEMMEL – Op zondag 30 juni biedt de Theaterkerk in Bemmel je de 'uitgelezen kans' om nog een paar mooie boeken te scoren, voordat de vakantie aanbreekt! Van 12.00 tot 16.00 uur ben je van harte welkom om heerlijk langs de vele kraampjes te komen struinen tijdens de Tweedehands Boekenmarkt. Gratis entree!

Frequente lezers zullen het beamen; een boek lezen is als dromen met je ogen open... Op de Tweedehands Boekenmarkt vind je boeken van uiteenlopende genres. Of je nu van een spannende thriller houdt of juist liever weg zwijmelt in een romantisch liefdesverhaal. Lees eens een inspirerende biografie of aangrijpend waargebeurd verhaal. De verkopers van hun eigen boeken kunnen je een tipje van de sluier oplichten over ieder boek. Initiatiefneemsters Monique en Hetty: 'Deze boekenmarkt hebben we georganiseerd omdat we zelf zoveel boeken hebben liggen die nog maar één keer zijn gelezen. Het zou mooi zijn als we andere mensen er nog blij mee kunnen maken, toch? Mochten er nog mensen zijn die zelf ook tweedehands boeken willen verkopen, dan kan er nog wel een kraampje worden gehuurd. Mail naar: bemmelseboekenmarkt@gmail.com'.

Het bedrag dat eventueel overblijft na aftrek van de gemaakte kosten door Monique en Hetty, zullen zij doneren aanhet Marikenhuis in Nijmegen. Inloophuis voor mensen geraakt door kanker. Dus op zoek naar een goed boek? Kom gezellig langs op 30 juni in de Theaterkerk, Markt 5 in Bemmel.


deel deze activiteit