Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Theatergroep IMPact speelt in de Escape Room

woensdag 29 mei 14:00 uur

Foto: Arwin Kortleever

ARNHEM - Theatergroep IMPact uit Arnhem speelt op zaterdag 29 juni en 6 juli in een geïmproviseerde escaperoom boven Café Brasserie Dudok in Arnhem. Op beide data zijn twee voorstellingen met slechts 30 bezoekers per voorstelling. Het doel is om gezamenlijk te 'ontsnappen uit de escaperoom'. Het publiek wordt, zoals altijd, actief betrokken voor inspiratievolle input bij diverse scènes. De voorstellingen beginnen om 14:00 en 20:00 uur.

Zoals we gewend zijn bij de voorstellingen van theatergroep IMPact kan het publiek actief bijdragen aan de voorstelling. Omdat er maar maximaal 30 personen per voorstelling worden toegelaten in de “escaperoom” zit je letterlijk midden in het spel. Het doel van de voorstelling is om te ontsnappen uit de ruimte door verschillende opdrachten gezamenlijk succesvol te volbrengen. Dit alles door middel van improvisatietoneel, sketches, liedjes, fysiek theater en absurditeiten.

De show staat stil bij hoe onze huidige samenleving functioneert. Wilt u samen met IMPact even ontsnappen aan de harde buitenwereld door middel van humor, scherpe analyses, maar ook intieme momenten, reserveer snel uw kaartje. De afgelopen jaren heeft IMPact steeds in theater Kastanjelaan 13 in Velp gespeeld. Voor de nieuwste voorstelling is naar een kleine zaal in het midden van Arnhem gezocht, die omgebouwd kon worden tot een escaperoom. Kaartjes kunnen gereserveerd worden via theatergroepimpact@gmail.com.


deel deze activiteit