Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Streekmarkt "Trots" op kasteel Rosendael

zondag 26 mei 11:00 uur

Foto: GLK

Op het voorterrein van kasteel Rosendael wordt op zondag 26 mei van 11.00 tot 17.00 uur de “Trots” markt georganiseerd. Het kasteel is deze dag tegen gereduceerd tarief te bezoeken.

Trots is de naam van de gezelligste markt voor Rozendaal en omstreken. Kramen met eerlijke en het liefst homemade vervaardigde producten die origineel, smakelijk, mooi en bereikbaar zijn.

Trots is de standhouder zelf die zijn of haar passie voor zijn product over kan brengen op de bezoeker. Producten bestaan uit food en non-food, kleurrijk met fantasie gepresenteerd en betaalbaar. De entree is gratis en u kunt uw auto of fiets tevens gratis parkeren!

Kasteel Rosendael is een van oorsprong laatmiddeleeuws kasteel, dat door de hertogen van Gelre werd gebouwd.

Het bestaat uit een imposant en historisch ingericht kasteel dat een mooi beeld geeft van hoe er vroeger op een kasteel geleefd werd.

Park Rosendael

Het park leent zich uitstekend voor een prachtige wandeltocht. In het park zijn de bekende tuinsieraden te bewonderen zoals de Bedriegertjes en de Schelpengalerij. De bezoeker krijgt via een uitgebreide wandelroute op de Beleef!plattegrond informatie over de vele bezienswaardigheden en beplanting in het park.

Datum en tijd: zondag 26 mei tussen 11.00 – 17.00 uur.

Entree: “Trots” bezoekt u gratis! Bezoek park en kasteel: € 5,00 voor volwassenen en € 3,00 voor kinderen 4 t/m 18 jaar. Donateurs GLK en museumkaarthouders gratis.

Adres: Kasteel en Park Rosendael, Rosendael 1, 6891 DA Rozendaal.

Informatie: rosendael@glk.nl / info@trotsmakrt.nl / www.trotsmarkt.nl


deel deze activiteit