Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Repair Cafe bezoekt Felixoord

zaterdag 15 juni 13:00 uur

Foto: Gudden

Cultuur en ontmoetingscentrum Kreek organiseert op zaterdag 15 juni van 13:00 tot 16:00 uur een Repair Cafe in het Vegetarisch Zorgcentrum Felixoord, Ommershoflaan 35 in Oosterbeek.

Stichting Vegetarisch Centrum werd in 1948 opgericht die in 1968 Zorgcentrum Felixoord bouwde, genoemd naar de grondlegger van het vegetarisme in Nederland, Felix Ortt. In Felixoord gaan respect voor mensen hand in hand met respect voor milieu en dierenwelzijn, daarom zijn ook huisdieren welkom.

Het Repair Cafe voelt zich hier thuis. Nieuwsgierig geworden? Kom dan langs op zaterdag 15 juni op het Repair Cafe in Felixoord!

In Nederland gooien we ontzettend veel weg. Ook dingen waar bijna niets mis mee is, en die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zijn.

Repair Cafe’s zijn gratis (een vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd) bijeenkomsten waarbij bezoekers van thuis kapotte spullen meenemen. Op het Repair Cafe zitten ervaren Repairders -jong en oud- klaar om samen met de bezoeker, alle mogelijke reparaties te verrichten. Van fietsen, koffiezetapparaten, speelgoed, computers tot kleding, alles wat u onder uw arm mee naar binnen kunt meenemen.

Heeft u niets te repareren? Kijk dan eens mee hoe iets gerepareerd wordt... Of maak een praatje met een mede dorpsbewoner.

Iedereen is van harte welkom!


deel deze activiteit