Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Parkvoorstelling bij kasteel Rosendael; "De Adeloedeladelaar"

woensdag 14 augustus 15:15 uur

Foto: GLK

Woensdag 14 augustus kunnen kinderen van 3 t/m 8 jaar met hun ouders genieten van de voorstelling “De Adeloedeladelaar”, vol muziek en fantasie op een bijzondere plek; het park van kasteel Rosendael.

De Rode Maan is een Muzikaal Verteltheater met voorstellingen rondom sprookjesachtige, mythische en hedendaagse thema’s, speels van aard, lichthartig van kleur en gedragen door een diepere ondertoon. De verhalen vinden hun wortels in de geschiedenis, maatschappelijke kwesties, mythen, sagen en klassieke sproken en daarnaast in de fantasie en belevingswereld van Hanna’floor de Roos, door wie de voorstellingen worden gemaakt en uitgevoerd.

Ze schrijft haar verhalen zelf en componeert haar eigen muziek. Haar voorstellingen zijn steeds weer verrassend en vernieuwend.

Het verhaal

Op het strand woont een meisje met haar tovervriendje in een strandhuisje. Ze maken van alles mee samen. Dat kan ook niet anders want één van de twee kan toveren. Dan op een dag vindt het meisje in het zand een doek met een vreemde vogel er op. Ze wil niets liever dan die vogel vinden en in het echt zien. Dat wordt een heel avontuur.

Voor de voorstelling kunnen de kinderen met hun ouders het park ontdekken met de Beleef! plattegrond. Op het gazon liggen leuke buitenspellen waar je je mee kunt vermaken en bij de Theeschenkerij kan men terecht voor een hapje en drankje.

Aanvang voorstelling: 15.15 uur (duur 50 minuten).

Entree voorstelling, incl.park: € 8,50

Adres: Rosendael 1, 6891 DA Rozendaal.

Info: rosendael@glk.nl.

Reserveren noodzakelijk: online www.glk.nl/evenementen.


deel deze activiteit