Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Open Tuinendag in de regio

zondag 16 juni 11:00 uur

Foto:

HUISSEN - Groei&Bloei Arnhem houdt op zondag 16 juni van 11:00 tot 17:00 uur de jaarlijkse Open Tuinendag. Dit jaar worden er diverse tuinen opengesteld in Huissen, Arnhem-Zuid, Arnhem-Noord en Velp.

Wilt u graag eens rondkijken in tuinen in uw omgeving? Tijdens deze Open Tuinendag kunnen bezoekers tal van ideeën opdoen in tuinen - groot en klein - van echte tuinliefhebbers. Ontdek mooie en bijzondere bloemen- en plantencombinaties, wandel door origineel ontworpen tuinen en bekijk allerlei materialen en toepassingen. Een mooie gelegenheid om andere tuinliefhebbers te ontmoeten, tips en trucs uit te wisselen en vernieuwende ideeën op te doen voor de eigen tuin.

Er is een gevarieerd aanbod van deelnemende tuinen: In Huissen: Vijzel 3, Vicariestraat 1, Muntstraat 11, Laaksevoetpad 3, Isidorusweg 1A. In Arnhem-Zuid: Valkenburgstraat 115, Valkenburgstraat 121. In Arnhem-Noord: Bakenbergseweg 178, Bakenbergseweg 246. In Velp: Van Tienhovenlaan 5, Van Tienhovenlaan 15, Beekhuizenseweg 85.

Op de website staat alle verdere informatie omtrent bovengenoemde tuinen (https://arnhem.groei.nl/index.php?id=88004; www.arnhem.groei.nl).


deel deze activiteit