Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

OOK Ouders Overleden Kind Wandeling voor lotgenoten op zondagmiddag 19 mei 2019 in Rheden

zondag 19 mei 13:30 uur

OOK Ouders Overleden Kind is een vereniging en draait op een grote groep geweldige vrijwilligers. Allemaal lotgenoten die weten hoe belangrijk het is om naar je verhaal te luisteren en ervaringen uit te wisselen en met wie je op persoonlijke basis gesprekken kunt voeren. OOK is een zelfhulporganisatie, opgericht in 1981, met ruim 1500 leden verspreid over heel Nederland. Allemaal ouders die een kind, kinderen verloren hebben. Wij helpen onszelf en elkaar bij dit immense verdriet. Herkenning, troost en perspectief vormen het uitgangspunt. Je kunt terecht met je verhaal, keer op keer.

Wil je eens met een lotgenoot praten? Samen wandelen in de natuur en ondertussen ervaringen en herinneringen uitwisselen? Wandel dan 7 km mee op zondagmiddag 19 mei. Niet leden zijn ook welkom!

We ontmoeten elkaar om13.30 uur bij Restaurant De Ruif, Heuvenseweg 6, 6991 JE Rheden. Start wandeling 14.00 uur.

De wandeling gaat grotendeels over onverharde paden door het bos en over de heide. Er zijn op de route verschillende uitkijkpunten waar het goed pauzeren is. Het gebied is heuvelachtig. Er moet regelmatig geklommen en afgedaald worden. Voor mensen die slecht ter been zijn, is dit niet goed te doen.

Na afloop van de wandeling is er gelegenheid om bij het startpunt iets te eten of te drinken (voor eigen rekening) en als je dit wilt, samen na te praten. Voorgaande wandelmiddagen waren waardevolle en fijne middagen.

Broers en zussen, grootouders, familie, vrienden zijn ook welkom. Aanmelden wordt op prijs gesteld. Je kunt bellen met Bettie Elzenaar 06-40875275.

Meer informatie vind je op: www.oudersoverledenkind.nl


deel deze activiteit