Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Lasergamen en meer activiteiten op zondagen in park Rosendael

zondag 19 mei 11:00 uur

ARNHEM - Op de zondagen 17 maart en 19 mei verzorgt Scoutinggroep Lido '76 tussen 11.00 en 16.00 uur leuke activiteiten in park Rosendael! Op deze zondagen kunnen kinderen broodjes bakken, Mega Twister spelen en/of lasergamen.

Tegen een kleine vergoeding van een euro voor een naturel broodje en 1,50 euro voor een chocoladebroodje kunnen kinderen en volwassenen zelf heerlijke broodjes bakken op het voorterrein van het kasteel. Hier kan ook gratis worden deelgenomen aan Mega Twister.

Op zoek naar meer spanning of actief bezig zijn? Koop een entreekaartje voor het park à 5,00 voor volwassenen en 3,00 euro voor kinderen 4 - 18 jaar en doe mee aan de lasergame activiteit voor 2,00 euro.

Scoutinggroep Lido '76 is een leuke, actieve groep voor jongens en meisjes in Arnhem-Zuid. Voor het eerst organiseert zij deze activiteiten op een bijzondere locatie als kasteel Rosendael. Landgoed Rosendael ligt in Rozendaal, vlakbij Arnhem. Het bestaat uit een imposant, historisch ingericht kasteel in een park met veel bezienswaardigheden. Kasteel Rosendael geeft een mooi beeld van hoe er vroeger op een kasteel werd geleefd

Adres: Kasteel en Park Rosendael, Rosendael 1, 6891 DA Rozendaal. Meer informatie staat op www.glk.nl/rosendael.


deel deze activiteit