Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Lasergamen en meer activiteiten in Park Rosendael

zondag 19 mei 11:30 uur

Op zondag 19 mei zijn er tussen 11.30 en 16.00 uur leuke activiteiten te doen in park Rosendael! Deze zondag kunnen kinderen broodjes bakken, Mega Twister spelen en/of lasergamen.

Broodjes bakken

Tegen een kleine vergoeding van € 1,00 voor een naturel broodje en € 1,50 voor een chocoladebroodje kunnen kinderen en volwassenen zelf heerlijke broodjes bakken op het voorterrein van het kasteel. Hier kan ook gratis worden deelgenomen aan Mega Twister.

Op zoek naar meer spanning of actief bezig zijn? Koop een entreekaartje voor het park à € 5,00 voor volwassenen en € 3,00 voor kinderen 4 tm 18 jaar en doe mee aan de lasergame-activiteit voor € 2,00!

Scoutinggroep Lido '76 is een leuke, actieve groep voor jongens en meisjes in Arnhem Zuid. Voor het eerst organiseren zij deze activiteiten op een bijzondere locatie als kasteel Rosendael.

Kasteel en park Rosendael

Landgoed Rosendael ligt in Rozendaal, vlakbij Arnhem. Het bestaat uit een imposant, historisch ingericht kasteel in een park met veel bezienswaardigheden. In het Beleef!souterrain van het kasteel kunnen kinderen de geschiedenis van het kasteel leren kennen door verschillende spelletjes te spelen. In het park kunnen kinderen zich uitleven in de natuur. Ook is het mogelijk om de parkactiviteiten te combineren met een bezoek aan het kasteel.

Adres: Landgoed Rosendael, Rosendael 1, 6891 DA Rozendaal.

Info via de receptie van het kasteel : rosendael@glk.nl.

Website: www.glk.nl/rosendael

Entree park en kasteel: volwassenen 9,50 euro/kinderen 5,25 euro. Museumkaart en donateurspas GLK gratis toegang kasteel.


deel deze activiteit