Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Kika Workout door Bewust Fit en Gezond.

zondag 18 augustus 11:00 uur

De Kika Carwash actie van vrijdag 28 juni j.l. was een groot succes maar in aanloop naar de Vestingloop in Hellevoetsluis (welke in het teken staat van Kika Kinderen Kankervrij) staat er nog een goede doelen actie van Tesse Danen op het programma.                                                                                Op zondag 18 augustus a.s. wordt er een outdoor training georganiseerd voor de jeugd in samenwerking met “Bewust Fit en Gezond”. Deze organisatie geeft Outdoor en Running Trainingen. De nadruk van de Workout ligt dit keer op de jeugd (vanwege Kika) en het zal een pittige training worden met battle ropes, kettlebells, burpees, planken etc.

De training begint om 11.00uur en zal 1 uur duren. Deelnemen kost minimaal € 5,- (meer mag altijd voor het goede doel). Al de opbrengsten van deze Workout gaan naar Kika.

Locatie is de Platinaweg in Elst (achter de Rabobank op industrieterrein de Aam). Dit is ook de vaste trainingslocatie van Bewust Fit en Gezond op de dinsdag - en donderdagavond en zondagmorgen.

Aanmelden kan via bewustfitengezond@gmail.com. (op de dag aanmelden mag ook, maar om een inschatting te maken hoeveel deelnemers verwacht worden verdiend vooraf aanmelden de voorkeur.


deel deze activiteit