Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Jongeren gezocht voor 'Wake up your mind!'

donderdag 6 juni 16:30 uur

Foto: Goedele Monnens

ARNHEM - Jonge vluchtelingen met een verblijfsvergunning en geboren Nederlandse jongeren tussen de 18 en 28 jaar gaan samen projecten opzetten in Arnhem tijdens ‘Wake up your mind!’. Is dit iets voor jou?

"Je gaat Arnhem laten zien waar jongeren nou echt plezier uithalen en waar ze behoefte aan hebben, in plaats van dat volwassenen dat voor hen bedenken. Tijdens Wake up your mind! ga je in een gemixte groep jongeren hiermee aan de slag. Je gaat samen projecten bedenken, uitwerken én zelf uitvoeren. Donderdag 6 juni van 16.30-21.00 uur organiseren we een maaksessie waar je met z’n allen gaat brainstormen. Uit alle ideeën kiezen jullie uiteindelijk de leukste projecten (2 tot 3). Deze projecten gaan jullie gedurende een jaar zelf uitvoeren. Je wordt gecoacht door een jong team vanuit VluchtelingenWerk en ontvangt aan het eind van het project een certificaat met hierop je persoonlijke ontwikkeling. Wij vragen 3-4 uur per week van je tijd, om aan het vetste project dat je zelf hebt bedacht te werken.

Er is nog plek om je aan te melden! Je kunt dit doen door een mail te sturen naar Ingrid Smits ismits@vluchtelingenwerk.nl. Of kijk op onze website www.vluchtelingenwerk.nl/oostnederland/deelnemer-jongerenprogramma en vul het aanmeldformulier in."


deel deze activiteit