Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Jeugdland opent zomervakantie met Holiday Kick-off in Gelredome

woensdag 3 juli 14:30 uur

ARNHEM - Op woensdag 3 juli houdt stichting Jeugdland samen met het Sportbedrijf Arnhem, Kinderopvang SKAR en Gelredome de Holiday Kick off voor kinderen 4 - 12 jaar in Gelredome. De activiteiten beginnen om 14.30 en eindigen om 18.30 uur. De toegang is voor iedereen gratis.

De zomervakantie wordt dit jaar weer spetterend geopend. Voor iedereen zijn er allerlei leuke dingen te doen, zoals bijvoorbeeld een skatebaan, klimtoren, trampolines, lasergame, basejump en op het Decathlon urban sportsplein. Creatieve activiteiten als circus, muziek, buttons maken, timmeren en koken. Er kan gechilld worden bij het schminken en tatoeages zetten. En dan nog is er veel meer! Het hele feest is mogelijk gemaakt omdat veel Arnhemse organisaties, om niet hun medewerking verlenen.

Jeugdland Vakantie Paspoort

Kinderen kunnen in de zomer hun vakantie zelf op zinvolle wijze invullen door middel van het Jeugdland Vakantie Paspoort. Dit paspoort staat vol met educatieve, sportieve, creatieve en actieve activiteiten en wordt gratis verstrekt aan alle basisschoolkinderen in Arnhem en Renkum

Wil je je meer over Jeugdland weten? Kijk dan op www.jeugdland.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Stichting Jeugdland, Vissteeg 5, 6811 DB Arnhem; 026 4422062.


deel deze activiteit