Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Dinsdagavondspecial in Heemtuin Presikhaaf Bomen en struiken

dinsdag 2 juli 19:30 uur

Foto: Maria Pompe

ARNHEM - Dinsdagavond 2 juli besteden IVN natuurgidsen extra aandacht aan de bomen in de heemtuin van Presikhaaf. Wist je dat elk boomsoort een andere vorm bladeren heeft? Er zijn veel soorten bomen, en dus veel verschillende bladvormen. De natuur is een fantastische vormgever. En daarmee een inspiratiebron voor mensen.

Je zal er versteld van staan, wat er alleen al op de heemtuin aan bladvormen te zien is. We gaan je geen bomennamen leren, maar proberen je attent te maken op de enorme verscheidenheid, die de natuur te bieden heeft. En wil je toch namen weten, zal de gids daar uiteraard over vertellen.

In de heemtuin staat ook een keur aan struiken. Ook weer met veel variatie aan bladvormen. Met andere woorden: er is heel veel te zien en te beleven op de Ruitenberglaan 4. Daar is de heemtuin die onderhouden wordt door het Natuurcentrum. De gidsen staan om 19.30 uur klaar voor deze gratis wandeling die ongeveer anderhalf uur duurt.

Ben je benieuwd naar andere activiteiten van IVN natuureducatie Arnhem, kijk dan op ivn.nl/afdeling/arnhem.Foto: Maria Pompe
Foto: Maria Pompe
Foto: Maria Pompe
deel deze activiteit