Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

ATK Brass: open repetitie én genomineerd als Club van het jaar 2019.

vrijdag 17 mei 19:45 uur

Vrijdag 17 mei is het zover: je kunt een kijkje nemen tijdens de repetitie van ATK Brass!

De muzikanten nodigen andere muzikanten en belangstellenden uit om op vrijdag 17 mei vanaf 19.45 uur in Clubhuis Quattro Musica aan de Roggeveenhof 60 in Arnhem, kennis te maken met de vereniging. De koperblazersgroep bestaat nu 2 jaar in deze samenstelling en timmert hard en enorm enthousiast aan de weg. Zo staat op 2 juni een fantastisch optreden tijdens Nijmegen Klinkt op het programma en later dit jaar staat een bezoek aan de Efteling in de agenda en dat is slechts een kleine greep uit het aanbod.

De muziekkeuze van ATK Brass is zeer divers en gaat van Queen naar Whitney Housten en van Disco naar Hardrock. Kortom: tijd om kennis te maken met deze vooruitstrevende groep!

ATK Brass is genomineerd als Club van het jaar 2019! De Rabobank, NOC*NSF, het LKCA, Kunstbende, AD en de regionale dagbladen hebben het initiatief genomen om verenigingen in de schijnwerpers te plaatsen. Tot 7 juni kan worden gestemd en iedere stem is van belang. Stemmen kan je via de website www.clubvanhetjaar.nl en is heel eenvoudig.

De vereniging heeft je veel te bieden, dus graag tot gauw ??

Voor informatie: www.atkbrass.nl, www.facebook.com/atkbrass , www.instagram.com/atkbrass


deel deze activiteit