Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Zingen zorgend voor je longen

woensdag 17 april 14:00 uur

WESTERVOORT - Voor mensen met chronische longaandoeningen uit de regio Arnhem/Liemers en hun eventuele partners of mantelzorgers organiseren wij op woensdag 17 april een informatieve en praktische bijeenkomst over zingen en het gebruik van adem en stem.

Gertie Savelkoul, logopedist, zangpedagoog en dirigent, verzorgt voor u deze middag een presentatie. Zo kunt u op een leuke manier kennismaken met een stem-techniek die veel wordt toegepast door zangers voor het vergroten en verbeteren van de draagkracht, klank en belastbaarheid van de adem en de stem.

"Wij zullen op deze middag ook samen zingen en we bieden u in de pauze koffie/thee met wat lekkers aan. Afhankelijk van het aantal blijvende deelnemers kunnen we ná deze middag misschien een koor oprichten. Noten kunnen lezen is daarvoor niet nodig en ervaring hebben met zingen evenmin. Doe mee in een koor van longpatiënten! De middag is in Kulturhus De Nieuwhof, Rivierweg 1 in Westervoort van 14.00 - 16.00 uur (zaal open 13.30 uur). Deelname is gratis, evenals de koffie en thee. Gelieve bij deze bijeenkomst geen geurtjes te gebruiken.


deel deze activiteit