Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (14)
    Evenement

Open dag bij Mediatrefpunt Arnhem-Zuid

zaterdag 19 januari 10:00 uur

ARNHEM - Op zaterdag 19 januari van 10.00 tot 14.00 uur houdt Medi@trefpunt Arnhem-Zuid open dag.

Heeft u een computer, laptop, tablet of smartphone en wilt u er meer van weten wat u daarmee kunt doen?

Medi@trefpunt Arnhem-Zuid verzorgt zowel groepscursussen als individuele lessen voor beginners en gevorderden. Er worden onder andere groepscursussen gegeven voor Windows 10. Daarnaast vinden er individuele lessen plaats voor onder andere tablet en smartphone en digitale fotobewerking.

Digitale zelfstandigheid

Onze doelstelling is het bevorderen van digitale zelfstandigheid, waar in deze tijd steeds meer om wordt gevraagd (internetbankieren, digitale belastingaangifte, e-mailen, et cetera). Onze docenten zijn gespecialiseerde, enthousiaste vrijwilligers.

Advies en hulp

Op dinsdag- en donderdagochtend kunt u van 9.30 tot 11.30 uur bij ons terecht voor hulp en advies tijdens de inloopochtend. Wilt ook u uw kennis verruimen, of kent u iemand in uw omgeving, dan is onze open dag een prima gelegenheid u te laten informeren. U bent van harte welkom in De Gaanderij van de SWOA, Driemondplein 1 in Elderveld. Voor meer informatie over Medi@trefpunt Arnhem-Zuid, neemt u contact op met:

de heer J. Verhoeven, 026 3231068 (www.mediatrefpuntarnhem-zuid.nl).

Kaarten bij KBO Huissen

HUISSEN - Er wordt ook gekaart bij de KBO Huissen. Dit is elke week op de donderdagavond in Rijnwaal Sancta Maria en men start om 18.30 uur. Voor deze avond betaalt men één euro voor aanschaf en onderhoud materialen.

Verschillende kaartspelen worden gespeeld al naar gelang de interesse. Ook hier weer staat gezelligheid en contact met elkaar voorop. "Wilt u het ook eens proberen? Op 24 januari bent u welkom. Let op berichten op KBO Facebook of www.kbohuissen.nl."


deel deze activiteit