Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (14)
    Evenement

Documentaire Het fenomeen Bruno Gröning

zondag 20 januari 11:00 uur

ARNHEM - Lezing en documentaire: Het fenomeen Bruno Gröning - op het spoor van de wondergenezer. Deze bijzondere documentaire wordt vertoond op zondag 20 januari van 11.00 tot 17.00 uur inclusief twee pauzes in Molenplaats Sonsbeek, Arnhem.

De week erop is er in een lezing over Bruno Gröning: 'Een weg naar gezondheid van lichaam en ziel'. Deze vindt plaats op donderdag 7 februari om 19.30 uur. Beide activiteiten zijn los van elkaar te bezoeken. De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt gevraagd.

De documentaire 'Het fenomeen Bruno Gröning' geeft een beeld van de dramatische gebeurtenissen van destijds en Bruno Gröning wees er de mensen op dat er een genezende kracht bestaat, die hij 'Heilstrom' noemde en hij legde genezingzoekenden uit hoe ze door opname van deze kracht gezond konden worden. Hij vergeleek de mens met een batterij, die steeds weer opgeladen moet worden, zodat hij gezond en energiek zijn leven vorm kan geven. Medisch gecontroleerde genezingen worden voorgesteld en toegelicht.

In Arnhem (Woningcomplex Altevelt, Listzstraat 7-21) vindt er iedere drie weken op woensdagavond een bijeenkomst van de Bruno Gröning-Vriendenkring plaats waarbij gezamenlijk de Heilstrom wordt opgenomen. Na deelname aan de lezing kunt u hieraan deelnemen. Deze bijeenkomsten zijn, net als de lezing en de documentaire op basis van een vrijwillige gift. Meer informatie en een trailer staan op www.bruno-groening-film.org.


deel deze activiteit