Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (31)
    Evenement

Kerst&Wild Fair

zondag 9 december 11:00 uur

Foto: Kasteel Doorwerth

DOORWERTH - Op 9 december houdt Lionsclub Renkum Airborne van 11.00 tot 17.00 uur voor de zevende keer de sfeervolle Kerst- & Wild Fair op het Kasteel Doorwerth in Doorwerth.

De Kerst & Wild Fair is een fundraisingsactiviteit waarmee elk jaar een ander goed doel wordt ondersteund. Dit jaar wordt geld ingezameld voor twee goede doelen.

De Stichting Veluwse Wens Ambulance verzorgt voor mensen in een (pre)terminaal stadium of die door een ernstige chronische ziekte bedlegerig zijn, het vervoer tijdens een onvergetelijk dagje uit. (www.veluwsewensambulance.nl)

Een tovertafel voor het Huis van Renkum. Het Huis van Renkum is een plek waar inwoners samen met vrijwilligers en beroepskrachten actief bijdragen aan persoonlijk welbevinden, onderlinge betrokkenheid en een leefbare buurt. (www.huisvanrenkum.nl)

Bezoekers aan deze sfeervolle kerst- en wildfair gaan genieten van hoogwaardige exposanten op het gebied van lifestyle en food, die hen zullen inspireren en verwennen met culinaire lekkernijen, wijnen, mode, sieraden, kunst, wonen en meer. Daarnaast worden jong en oud met bijzondere optredens verrast.

Entreeprijzen aan de kassa: volwassenen 7,50, kinderen tussen 13 en 16: 2 euro, kinderen tot 12 jaar: gratis. Entreeprijzen voorverkoop: volwassenen 5,- kinderen tussen 13 en 16 jaar 2 euro.

Kasteel Doorwerth ligt aan Fonteinallee 2 in Doorwerth. Informatie en kaartverkoop via www.kerst-wildfair.nl.


deel deze activiteit