Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

"S.D.Z.Z. Zomer-Fair 2019 op Sportpark de Griethse poort"

zondag 16 juni 11:00 uur

Diana Edwards Fotografie

De Bazaarcommissie van S.D.Z.Z. houdt ook dit jaar weer een grote rommelmarkt tijdens de S.D.Z.Z. Zomerfair 2019, op zondag 16 juni van 11.00 uur tot 16.00 uur. Op deze dag in juni zijn er tal van activiteiten en attracties voor jong en oud, zoals een loterij, rommelmarkt, rad van fortuin en een dj zorgt voor de muzikale sfeer en gezelligheid tijdens deze dag. Op deze zondag is er een groot scala van activiteiten welke de mensen uitnodigt om er naar toe te komen. In de kantine en op het terras zijn er hapjes en drankjes verkrijgbaar. Het is deze dag dus goed toeven bij S.D.Z.Z.

Dit jaar komt Dans je Fit (DJF DANCE CENTRE ) met 4 of 5 teams naar Sportpark de Griethse Poort om hun muzikale dans acts te vertonen.

In de pauze van de loterij rondes zullen er diverse optredens zijn van teams in de leeftijd van 7 tot 19 jaar. Dans je Fit is vanaf 12.30 uur aanwezig. Ook aanwezig op deze Zomer-fair zijn De Rienblaozers Huissen een fantasrisch dweilorkest.

Er zijn nog mogelijkheden om dit jaar weer een kraam huren, hiervoor kun je contact opnemen met bazaar@sdzz.nl. De huur van één kraam bedraagt € 17,50 inclusief dekzeil. Dit bedrag moet bij inschrijving worden overgemaakt op bankrekening: IBAN: NL65RABO 037.48.35.306 t.n.v. S.D.Z.Z. Zevenaar onder vermelding van jouw naam (overeenkomstig met de opgave) en bazaar, of contant meesturen met jouw aanmelding.


deel deze activiteit